Carla Bruni: “Ik ben vrij”

Dinsdagavond werd op de Belgische zender Eén een documentaire uitgezonden over Carla Bruni. De Franse presidentsvrouw werd een jaar lang gevolgd door een tv-ploeg. En kwam er nog een spannend nieuwtje uit? Ehm, niet echt. Er werden geen kritische vragen aan Madame Sarkozy gesteld en ze was voornamelijk te zien in haar rol als goodwill ambassadrice in de strijd tegen aids. Toch deed ze wel een opmerkelijke uitspraak. Zo vertelde Carla Bruni dat ze veel vrijer is in haar doen en laten dan mensen denken.

“Ik vind het heel apart dat veel mensen schijnen te denken dat ik niet alleen de deur uitga. Dat doe ik wel, wanneer ik wil. Ik ben vrij,” aldus de Franse presidentsvrouw. Volgens Carla Bruni kan dat in Frankrijk makkelijk, in tegenstelling tot de Verenigde Staten. Bruni zei in de documentaire dat Michelle Obama, de vrouw van de Amerikaanse president, nooit alleen de deur uitgaat uit veiligheidsoverwegingen.

De uitspraken van Carla Bruni dateren van begin dit jaar, en er valt te betwijfelen of ze nog altijd opgaan, nu Frankrijk onder grote terreurdreiging staat. Onlangs beweerde de Engelse krant The Daily Mail dat Bruni “op de dodenlijst van Al-Qaida” zou staan en dat haar beveiliging zou zijn aangescherpt. Ze zou niet meer in dezelfde auto of een ander voertuig als haar man, president Nicolas Sarkozy, mogen reizen. Ook zou Bruni’s agenda strikt geheim worden gehouden, zelfs voor haar familieleden en vrienden, en vaak op het laatstse moment veranderd worden.

Lees ook:Vanavond op tv: docu over Carla Bruni
Lees ook:Carla Bruni viert vakantie in Marrakech
Lees ook:Dochter Bruni en Sarkozy heet Giulia
Lees ook:Het geheime leven van Carla Bruni
Lees ook:“Carla Bruni niet welkom in Vaticaan”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>