Het geheime leven van Carla Bruni

In Frankrijk is een boek verschenen over het leven van Carla Bruni. En daar zullen de Franse president Nicolas Sarkozy en zijn vrouw niet blij mee zijn. Carla Bruni komt er in “Carla, une vie secrète” (Carla, een geheim leven) namelijk niet goed vanaf.

Het boek van journaliste Besma Lahouri gaat over het hele leven van Carla Bruni: haar jeugd in Italië, haar carrière als topmodel, haar relaties met beroemde mannen als Mick Jagger en Eric Clapton, en hoe ze Nicolas Sarkozy heeft ontmoet. Lahouri heeft hiervoor verschillende ‘vrienden’ van de Franse presidentsvrouw gesproken. In het boek wordt onder meer beweerd dat Carla Bruni plastische chirurgie heeft ondergaan, wat ze zelf altijd heeft ontkend.

Ook schrijft Lahouri dat Carla zich alleen maar bekommert om haar eigen imago en totaal niet geintesseerd is in de actualiteit en de politiek. “Carla is iemand die in het zestiende arrondissement van Parijs woont, omringd door personeel. Ze staat totaal niet in contact met de realiteit en leeft in haar eigen wereldje. Ze staat helemaal niet dichtbij de Fransen,” aldus de schrijfster.

Carla Bruni heeft aan mensen in haar omgeving laten weten dat ze niet van plan is om “Carla, une vie secrète“, dat is uitgegeven door Uitgeverij Flammarion, te lezen. Volgens vrienden van Bruni is het boek “oninteressant” en “staat het vol onjuistheden”.

Bron: Le Parisien.

Lees ook:Merendeel Fransen waardeert Carla Bruni
Lees ook:Carla Bruni viert vakantie in Marrakech
Lees ook:Vanavond op tv: docu over Carla Bruni
Lees ook:Nieuwe modellenklus voor Carla Bruni
Lees ook:“Carla Bruni is zwanger”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>