Frankrijk zoekt de mooiste foto van 14 Julliet

Het Franse tijdschrift ParisMatch zoekt onder de naam ‘Ma France en Photo’ de mooiste foto van de Nationale feestdag 14 Julliet. Of de foto nou gemaakt is met een smartphone, tablet of professionele camera: Alle inzendingen zijn welkom, zolang het maar een plaatje is dat op 14 juli geschoten is. Het tijdschrift wil een soort document maken als aandenken voor later. De beste foto’s worden in een speciale editie van ParisMatch gepubliceerd. Op zich is er niet direct één winnaar, maar gaat het om de eer.

Lees ook:Tijdschrift van de Gettodrama in het teken van Frankrijk
Lees ook:14 Julliet: Foto’s van het defilé in Parijs
Lees ook:De beste Franse foto’s
Lees ook:De mooiste foto’s van een nachtelijk Parijs
Lees ook:Lara Stone klaagt Franse Playboy aan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>