Tijdschrift van de Gettodrama in het teken van Frankrijk

Het gratis tijdschrift Boodschappen van de Nettorama (in de volksmond Gettodrama) staat komende maand in het teken van Frankrijk. In de speciale Franrijk uitgave die 24 juli uitkomt, staan artikelen over een culinaire Tour de France, Betrons Menu, Echte Franse patisserie uit eigen keuken en Zelf crêpes maken. Het tijdschrift is gratizzz dus, gaan we wel even langs!

Lees ook:Culinair reisboek Tour d’Alain
Lees ook:29 juni 2013: start van de 100e Tour de France op Corsica
Lees ook:Dit is het slechtste restaurant van Parijs
Lees ook:Expositie Le Tour de France
Lees ook:De Franse Restaurantweek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>