De beste Franse foto’s

Tijdschrift Paris Match heeft afgelopen tijd samen met Canon een Franse fotowedstrijd georganiseerd. Nu de wedstrijd is gesloten, toont de website diverse prachtige plaatjes van Franse (amateur) fotografen. De plaatjes werden geüpload via Instragram, meer dan 2000 mensen deden mee. De redactie van het tijdschrift maakte zelf een selectie. Zie hier de beste plaatjes, zoals onderstaande foto.

 

Lees ook:Frankrijk zoekt de mooiste foto van 14 Julliet
Lees ook:Frankrijk zoekt het mooiste strand van haar land
Lees ook:Bus valt in de Seine (met video)
Lees ook:Top 3 van de beste Franse modereclames voor het najaar 2014
Lees ook:Het sneeuwt!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>