Alleen voor vrouwen: voor € 8 naar Parijs!

Een ludieke actie van Thalys, de hogesnelheidstrein tussen Parijs en Amsterdam. Op 8 maart biedt Thalys ter gelegenheid van internationale vrouwendag tickets aan voor slechts € 8 per enkele reis.

De tickets zijn geldig op het volledige netwerk, voor reizen tussen 18 en 25 maart. Women only!

Op 8 maart staan de rechten van vrouwen wereldwijd in de schijnwerpers. Gelijke rechten zijn niet altijd vanzelfsprekend. Thalys trekt voor één keer vrouwen graag voor. Met deze speciale aanbieding spoort Thalys vrouwen aan om nog meer te reizen. ”Op onze treinen zijn reizigers hoofdzakelijk mannelijk (51%-49%), vooral voor zakenreizen (63%-37%). Met deze speciale aanbieding willen we dat evenwicht proberen te herstellen. Bij dezen nodigen we alle vrouwen uit om te reizen, niet enkel als ludieke actie maar ook als een symbool van betrokkenheid”, aldus Franck Gervais, CEO van Thalys International.

Lees ook:Thalys rijdt minder vaak door winterweer
Lees ook:Stakingen bij de Franse Spoorwegen
Lees ook:Meer reizigers Thalys van en naar Parijs
Lees ook:Thalys verlaagt prijs eerste klas
Lees ook:Tickets voor Zon-Thalys naar Zuid-Frankrijk beschikbaar

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Alleen voor vrouwen: voor € 8 naar Parijs!

  1. Jannie Oostrom

    Alleen voor vrouwen, met de Thalys voor 8 euro naar Parijs.
    Lijkt leuk maar niet gezellig om dit in je eentje te doen.
    Je kan nl maar 1 ticket voor heen en terug boeken p.p.
    Dus als het lukt om met 3 vriendinnen allemaal een ticket voor de zelfde trein te boeken, dan zit je niet bijelkaar, gezellig is anders. Wat wil de Thalys hier mee bereiken????

    Mvg,
    Jannie

      /   Reply  / 
  2. C Zijl

    Ja ja wie heeft er een ticket kunnen bemachtigen dat zou ik dan weer willen weten. De site heeft er van 7.45 tot een uur of 14.00 uit gelegen error 500 pagina en dat op 4 verschillende pc’s en adressen om radeloos van te worden toen je eindelijk op de pagina terecht kon kon je niet boeken. Dus wie o wie heeft die tickets? Toen we er eindelijk op konden waren ze uitverkocht.
    Gefeliciteerd NS geweldig leuke Aktie

      /   Reply  / 
  3. Chris aerts

    Ik heb uiteindelijk toch tickets kunnen bemachtigen waarvoor dank.
    Heb mailtje gestuurd en getelefoneerd rond 8u45 en omstreeks 15u werd ik gebeld door een vriendelijke medewerkster die alsnog mij de gevraagde tickets bezorgd heeft.Dus ….Paris here we come!

      /   Reply  / 
  4. C Zijl

    Hahaha geweldig Chris heel veel plezier dan maar zou ik zeggen en lekker rustig ook, Niet te veel mensen mee lol
    Volgens de site van Thalys staat er heel duidelijk dat je alleen online kunt boeken het telefoonnr was buiten gebruik na 8.45 Dus jij vette massel gehad dan zal ik maar zeggen En zo te zien zijn er verder geen mensen die reageren op mijn vraag wie heeft dan wel een ticket heel jammer dit
    met de groeten van Carla

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>