Thalys verlaagt prijs eerste klas

Met alle feestdagen en evenementen als Roland Garros (dat van 17 mei tot 5 juni wordt gehouden in Parijs) in het vooruitzicht, heeft Thalys een aanbieding voor reizigers naar Parijs. In de weekenden van 20 mei t/m 26 juni kunnen reizigers goedkoper met de eerste klas (Comfort 1) reizen naar de Franse hoofdstad.

Een ticket vanaf Amsterdam, Schiphol of Rotterdam naar Parijs kost vanaf 59 euro. “Het zachte weer heeft ons gestimuleerd tot deze zachte prijzen”, aldus Patricia Baars van Thalys International. ”Want wat is er nu gezelliger dan een heerlijk terrasje pikken in een mooie stad als Parijs onder het genot van een stralende lentezon? Een extra reden voor een bezoek aan Parijs kan de huidige expositie over Manet in het Musée d’Orsay zijn.”

De goedkopere Comfort-1-kaartjes zijn t/m 13 mei te koop op http://www.thalys.com/ of http://www.nshispeed.nl/.

Lees ook:Bruidsparen gratis met tiende Thalys naar Parijs
Lees ook:Tickets voor Zon-Thalys naar Zuid-Frankrijk beschikbaar
Lees ook:Meer reizigers Thalys van en naar Parijs
Lees ook:Alleen voor vrouwen: voor € 8 naar Parijs!
Lees ook:Opzij voor de nieuwe Thalys!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Thalys verlaagt prijs eerste klas

  1. Tim

    Voor die prijs is het sowieso mogelijk om naar een hoop andere steden in Europa te reizen, maar inderdaad erg voordelig!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>