Tickets voor Zon-Thalys naar Zuid-Frankrijk beschikbaar

Het is lente en ook de zomerkriebels beginnen op te spelen. Wil je komende zomer op vakantie naar Zuid-Frankrijk? Er zijn vanaf nu weer treintickets verkrijgbaar voor de Zon-Thalys. In het zomerseizoen (25 juni t/m 27 augustus) rijdt deze trein iedere zaterdag van Amsterdam, Schiphol en Rotterdam naar Valence, Avignon, Aix-en-Provence en eindbestemming Marseille.

Vanuit Amsterdam ben je in 5 uur en 45 minuten in Valence. “Een groot voordeel van de trein is natuurlijk het ontwijken van de talloze files op de tolwegen naar het zuiden”, aldus Patricia Baars van Thalys International. “Bovendien is de treinreis van alle gemakken voorzien, zoals ontbijt of diner en een welkomstdrankje in de Comfort 1-klasse,  een selectie van gratis tijdschriften en kranten, en gratis toegang tot Wifi. Reizigers in de Comfort 2-klasse kunnen tegen betaling gebruikmaken van een Wifi-internetverbinding.”

De tickets naar Zuid-Frankrijk voor de Zon-Thalys zijn verkrijgbaar vanaf 65 euro per enkele reis (Smoove tarief – Comfort 2-klasse). Voor de Comfort 1-klasse zijn tickets verkrijgbaar vanaf 99 euro (Smoove tarief). Aanvullende mogelijkheden zijn autohuur via Europcar op de stations waar de Zon-Thalys komt, 45% korting op een selectie van Novotel-hotels en 10% korting op geselecteerde ecologische boetiekhotels van BioLodging. Kijk voor meer informatie op:  http://www.thalys.com/.

Lees ook:Bruidsparen gratis met tiende Thalys naar Parijs
Lees ook:Expositie striptekenaar in Thalys
Lees ook:Thalys verlaagt prijs eerste klas
Lees ook:Thalys rijdt minder vaak door winterweer
Lees ook:Thalys lanceert gratis app

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>