Moeder overleden anorexiamodel pleegt zelfmoord

De moeder van het overleden Franse model Isabelle Caro, die afgelopen november stierf aan de gevolgen van anorexia, heeft zelfmoord gepleegd. Ze deed dat een week nadat haar dochter was overleden, zo is nu bekend geworden.

De vader van Isabelle Caro heeft in een interview met 20minutes gezegd dat Isabelle een hekel had aan het ziekenhuis Bichat in Parijs, waar de ambulance haar afgelopen november naartoe bracht. “Mijn vrouw durfde niet te weigeren”, aldus Christian Caro. Volgens hem voelde zijn vrouw zich verantwoordelijk voor het feit dat Isabelle is gestorven op een plek waar ze absoluut niet wilde zijn. “Ze kon die last niet langer dragen.” 

In 2007 liet Isabelle Caro, die destijds 1,64 meter was en slechts 31 kilo woog, zich naakt fotograferen voor een shockerende campagne tegen de eetziekte. Naast model was Caro ook actrice.

Lees ook:Anorexiamodel Isabelle Caro (28) overleden
Lees ook:Voor het eerst in 5 jaar weer een zwart model op de cover van Vogue
Lees ook:Vrouw gered van wilde zwijnen
Lees ook:Filmrecensie: Copacabana
Lees ook:Carla Bruni siert cover Franse Vogue

1 Reacties // Reageer

One thought on “Moeder overleden anorexiamodel pleegt zelfmoord

  1. cbcgf

    Ik wil zm

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>