Carla Bruni siert cover Franse Vogue

Ze mag dan 44 jaar zijn, maar weet wel één van de meestgewilde klussen in de modellenwereld te bemachtigen: zangeres en model Carla Bruni siert de cover van de kersteditie van de Franse Vogue.

Emmanuelle Alt, hoofdredactrice van Vogue Paris, kent de vrouw van Nicolas Sarkozy als sinds haar twintiger jaren, toen Bruni net was begonnen met haar modellencarrière. Alt schrijft in haar editorial dat het ontzettend leuk was om weer samen met te werken met haar ‘oude’ vriendin. 

Het modemagazine heeft ook een interview met Bruni gehouden, waarin ze een aantal opvallende uitspraken doet. Zo is Bruni voorstander van het homohuwelijk; waar haar man, voormalig president Nicolas Sarkozy zich altijd tegen heeft verzet. Ook zegt Bruni niets te hebben met het feminisme: als vrouwen thuis willen blijven voor de kinderen, moeten ze dat lekker doen, aldus het model.

Lees ook:Deneuve ontkent uitspraken over Bruni
Lees ook:Vanavond op tv: docu over Carla Bruni
Lees ook:Bruni en Sarkozy verwachten een jongen
Lees ook:Zwangere Carla Bruni op cover Elle
Lees ook:Ophef over standbeeld Carla Bruni

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>