Vrouw mag van Sarkozy trouwen met overleden vriend

De Franse president Nicolas Sarkozy heeft in hoogsteigen persoon een vrouw toestemming gegeven om te trouwen met haar overleden vriend.

Karen Jumeaux’s vriend Anthony Mallet kwam twee jaar geleden om het leven bij een verkeersongeluk. Karen was op dat moment zwanger van Anthony. In 2009 beviel zij van een zoon. Jumeaux schreef een brief naar president Sarkozy om toestemming te krijgen om met haar overleden vriend in het huwelijk te kunnen treden. Sarkozy heeft het verzoek ingewilligd op basis van een wet die toelaat dat iemand met een overledene mag trouwen, indien bewezen kan worden dat ze van plan waren om te trouwen voordat één van de partners overleed.

“Ik wou dat het anders had gekund, maar het noodlot heeft het zo beslist”, aldus Karen. “Nu ben ik officieel de vrouw van Anthony. Ik zal altijd van hem houden”.

Bron: HLN.

Lees ook:Fransman trouwt met dode vrouw
Lees ook:Carla Bruni viel voor Sarko’s bloemenkennis
Lees ook:Man laat overgrootmoeder ontvoeren uit bejaardentehuis
Lees ook:Wie is Carla Bruni eigenlijk?
Lees ook:‘Sarkozy voorspelde inval politie’

1 Reacties // Reageer

One thought on “Vrouw mag van Sarkozy trouwen met overleden vriend

  1. ed hardy günstig

    Met naast ons een buurman die een Italiaans restaurant runde en elke morgen om zes uur begon met het stapelen van de kratten vol met lege flessen. Met voor de deur de doodlopende Rue Tholozé waar elke dag, in de achteruit, met loeiende motor, drie verschillende vuilnis-vrachtwagens achter elkaar de bult op kropen. Eén voor het glas, één voor de kunststof en het karton en één voor de rest-fractie. Voor zover je het nog niet wist, de Fransen zamelen hun afval gescheiden in en laten het dagelijks afvoeren. In de vroege ochtend.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>