Zit er een geurtje aan jouw bril?

Heb jij ook weleens, terwijl je je bril op je neus zette, gedacht: goh, wat zou het toch fijn zijn als mijn bril lekker zou ruiken? Nee? Ik ook niet, maar de Fransen kennelijk wel. Het Franse bedrijf Les Opticiens Atol heeft samen met model/actrice Adriana Karembeu een brillencollectie op de markt gebracht, waarvan de brillenpootjes een geurtje hebben.

De collectie “AK Senteurs” bestaat uit vier verschillende geuren: bloemen, mango, chocolade en zoet/kruidig. Het brillenmerk heeft de lijn ontwikkeld ter gelegenheid van zijn veertigjarig bestaan. Het is een limited edition: er zijn er ‘slechts’ 20.000 van gemaakt. De brillenglazen en -pootjes zijn afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je steeds andere pootjes (met een geur waar je die dag zin in hebt) aan je glazen kunt vastmaken. Prijs: 35,- per brillenpootje. De lijn is in Frankrijk verkrijgbaar, of deze ook in Nederland op de markt gebracht zal worden, is nog onbekend.

Lees ook:Veertiende editie van de chocoladebeurs in Parijs
Lees ook:Nieuw hip drankje: Wijn uit een blikje met grapefruit-smaak
Lees ook:Edith Piaf poseert voor Dior
Lees ook:Martin Bril: keizer van de Franse stukjes
Lees ook:Chocolatier vaart in boot van chocolade

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>