Zwangere prinses Charlène van Monaco straalt op Rode Kruis bal

Zwangere prinses Charlène straalde vrijdag tijdens het jaarlijkse Rode Kruis Bal in Monaco. Het ‘gala de la Croix-Rouge’ is een liefdadigheidsevenement om geld op te halen voor het goede doel. Prins Albert is ieder jaar aanwezig, maar de ogen waren natuurlijk op prinses Charlène gericht die inmiddels ongeveer vijf maanden zwanger is.

Bijna 1 miljoen euro voor goed doel

Het gala is een begrip in Monaco. Het Monegaskische Rode Kruis werd door prins Louis Louis II in 1948 gesticht, waarbij het bal een combinatie van glamour, pestige en een feest voor het goede doel moest worden. Bekende sterren en kunstenaars worden graag gezien op het chique avondje uit. Dit jaar verzorgde zangeres en pianiste Diana Krall een concert. Het geld wordt binnengehaald met een bingo en veilingen. Vorig jaar haalde het Rode Kruis van Monaco maar liefst 970.000 euro binnen tijdens het bal. Het bedrag van dit jaar is nog niet bekend.

Bekende mensen

Dit jaar op de 66ste editie van het gala kwamen diverse bekende mensen opdraven, zoals actrice Gina Lollobrigida, zangeres Shirley Bassey, de Franse acteur François Cluzet en televisiepresentator Sandrine Quetier.

Meer foto’s bij Paris Match.

Lees ook:Zwangere prinses Charlène van Monaco met wijn gespot
Lees ook:Exclusief interview met prinses Charlène van Monaco
Lees ook:Fashion blooper: Prinses Caroline van Monaco draagt gympen naar Bal de la Rose
Lees ook:Prinses Charlène van Monaco bevallen van een tweeling
Lees ook:Prins Albert 10 jaar op de troon in Monaco

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>