Prinses Charlène van Monaco bevallen van een tweeling

Prinses Charlène (36) van Monaco is vanmiddag bevallen van een tweeling. Inwoners van het prinsendom melden dat ze kanonsschoten hebben gehoord, een teken dat er een troonsopvolger geboren is. De prinses arriveerde vanmiddag met haar man Prins Albert (56) in het Prinses Grace Hospitaal in Monaco om te bevallen. Naar verluidt is de tweeling met een keizersnede geboren.

De tweeling bestaat uit een jongen en een meisje, ze heten Gabriella en Jacques. Gabriella werd geboren om 17:04 uur, Jacques om 17:06 uur. De jongen wordt de troonopvolger van Monaco.

De volledige naam van het meisje is Gabriella Thérèse Marie en draagt de titel Gravin van Carladès. De jongen heet Jacques Honoré Rainier en draagt de titel Prince Héréditaire (Kroonprins) en Markies van Baux (in de Franse Provence).

Het Koninklijk paar maakte pas twee maanden geleden bekend dat Charlène in blijde verwachting was, 20 november ging de prinses met verlof. De baby’s werden waarschijnlijk eind december verwacht, maar zijn iets te vroeg geboren. Ze maken het volgens een persbericht van het Koninklijk Huis van Monaco erg goed.

De stamboom van de Grimaldi’s

 

Lees ook:Zwangere prinses Charlène van Monaco met wijn gespot
Lees ook:Doop van de Koninklijke tweeling uit Monaco op 10 mei
Lees ook:Telegraaf heeft het weer eens fout: Prinses Charlène vlucht niet uit Monaco
Lees ook:Prinses Charlène van Monaco verwacht een tweeling
Lees ook:Dit worden de peetoom- en tante van de kleinkinderen van Grace Kelly

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>