Sarkozy ontmoet ex-vrouw in New York

471px-Nicolas_Sarkozy_and_Carla_Bruni_at_Pittsburgh_G20_SummitDe Franse president Nicolas Sarkozy en zijn vrouw Carla Bruni zijn in New York. Het stel heeft een weekend “en amoureux” doorgebracht in de Amerikaanse stad. Daarbij heeft Sarkozy een ontmoeting gehad met zijn zoon Louis én zijn ex-vrouw Cécilia. Dat meldt het Franse weekblad Paris Match.

Sarkozy en Bruni zijn in New York vanwege de VN-conferentie die vandaag van start is gegaan en nog tot en met aanstaande woensdag duurt. Het stel is afgelopen zaterdag in de Amerikaanse stad aangekomen en heeft geluncht bij het Franse restaurant Amaranth. Ook hebben Sarkozy en Bruni, die in hotel Carlyle verblijven, een bezoek gebracht aan de ex-vrouw van Sarkozy, Cécilia, om zijn zoon Louis (die bij Cécilia en haar nieuwe man Richard Attias woont) te zien. Het is de eerste keer dat Nicolas Sarkozy en zijn ex-vrouw elkaar weer hebben gezien sinds hun scheiding twee jaar geleden, aldus Paris Match.

Volgens het weekblad zijn Nicolas Sarkozy en Carla Bruni ongeveer een uur in het appartement van Cécilia en Richard Attias in de Upper East Side gebleven. Daarna is Sarkozy met zijn zoon naar Central Park gegaan, waar Louis een voetbalwedstrijd speelde.

Lees ook:“Carla Bruni wil een zoon”
Lees ook:“Carla Bruni is zwanger”
Lees ook:Sarkozy wil weer president worden, maar Carla Bruni pikt dat niet
Lees ook:“Carla Bruni zwanger van tweeling”
Lees ook:Carla Bruni woest om foto dochter Giulia

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>