Sarkozy wil weer president worden, maar Carla Bruni pikt dat niet

Carla Bruni is boos op haar man Nicolas Sarkozy, omdat hij wederom president van Frankrijk wil worden. Volgens de Franse roddelbladen pikt de zangeres het niet dat Sarko zich in 2017 weer verkiesbaar wil stellen.

Begin augustus werd bekend dat Sarkozy denkt aan een politieke terugkomst aan het Elysée. Carla is voornamelijk boos, omdat ze wil dat Sarko zijn dochter ziet opgroeien, zo melden de roddelbladen.

Bruni zou het politieke klimaat verafschuwen en opzien tegen de vele media-aandacht rondom hun privéleven, wat een presidentschap in Frankrijk met zich meeneemt. Het koppel was afgelopen maand op vakantie in Indonesië en Carla zou openlijk ruzie hebben gemaakt op Bali met haar Sarko over zijn politieke ambities.

Carla Bruni (47) en Nicolas Sarkozy (59) trouwden in 2008, op 19 oktober 2011 werd dochter (Giulia) geboren. Carla heeft uit een vorig huwelijk zoon Aurélien (12). Sarkozy heeft uit een vorig huwelijk met Marie-Dominique Culioli de zonen Pierre (29) en Jean (28) en uit zijn huwelijk met Cécilia Ciganer-Albéniz zoon Louis (17).

Het koppel heeft gezamenlijk dus drie kinderen onder de 18 jaar oud. Wellicht wordt het inderdaad eens tijd dat Sarko het iets rustiger aandoet.

Lees ook:“Carla Bruni zwanger van tweeling”
Lees ook:“Carla Bruni wil een zoon”
Lees ook:‘Carla Bruni dreigt met gerechtelijke stappen’
Lees ook:Carla Bruni woest om foto dochter Giulia
Lees ook:Carla Bruni pakt muziekcarrière weer op

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Sarkozy wil weer president worden, maar Carla Bruni pikt dat niet

  1. josie

    Hij was naar mijn idee de beste president die Frankrijk ooit heeft gehad. Hij was geen praatjes maker maar een man die alles waar maakte.

      /   Reply  / 
  2. Timmermans

    Carla, ik geef je groot gelijk. Het is geen goed idee dat je man terugkeert. Hij is passé. Tijd voor een nieuwe sterke man met karakter uit zijn partij. Zowel Hollande als Sarkozy hebben Frankrijk geholpen. Het is tijd voor hervorming.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>