Hallyday deed aan 'comazuipen'

De Franse zanger Johnny Hallyday werd eind 2009 in een ziekenhuis in Los Angeles in kunstmatige coma gebracht vanwege een alcoholverslaving en ademhalingsproblemen. Dat meldt de Franse krant L’Express, die toegang heeft gehad tot het medische dossier van de zanger.

Afgelopen december werd nog beweerd dat de 66-jarige rockster twee weken in het ziekenhuis lag, omdat hij een infectie had opgelopen na een operatie aan een hernia in Parijs. Hij zou twee keer in een kunstmatige coma zijn gebracht ‘om de pijn te verlichten’.  Dat blijkt nu dus helemaal niet waar te zijn.

Uit het medisch dossier van Hallyday komen ongeveer tien aandoeningen naar voren, waarvan enkele te wijten zijn aan het langdurig gebruik van tabak en aan een “excessief gebruik van alcohol”. Volgens een arts gaat het daarbij om “ongelooflijke” hoeveelheden per dag, aldus L’Express.

Bronnen: De Morgen, L’Express.

Lees ook:Franse voetballer Pinault (23) overlijdt
Lees ook:Kinderen besmet met E.coli in Lille
Lees ook:Johnny Hallyday kleedt Frankrijk uit
Lees ook:In elkaar geslagen jongen (14) in coma
Lees ook:Twee stukken Eiffeltoren voor meer dan 200.000 euro geveild

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>