In elkaar geslagen jongen (14) in coma

IMG_0764Een Franse jongen van 14 jaar ligt in coma nadat hij gisteren door een groep jongeren in elkaar is geslagen. Dat gebeurde midden op straat in het dertiende arrondissement van Parijs. Dat meldt de Franse krant Le Parisien.

Het slachtoffer liep rond 15.00 uur uit school en stond bij de bushalte op de bus te wachten, toen hij plotseling werd aangevallen door een groep van ongeveer vijftien jongeren. De 14-jarige scholier werd hierbij meerdere malen tegen zijn hoofd getrapt. Toen omstanders wilden ingrijpen, renden de jongeren weg. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis Lariboisière, waar hij sinds gisteravond in coma ligt.

Volgens Le Parisien gaat het om twee rivaliserende groepen jongeren uit verschillende arrondissementen. Buurtbewoners reageren geschokt op het voorval. “Het is een barbaarse daad,” aldus één van hen. Een ooggetuige zei: “Die arme jongen lag lang uitgestrekt op de stoep. Toen ik naar hem toe rende, zag ik dat zijn hoofd onder het bloed zat. Ik woon al dertig jaar in deze wijk, en ik heb dit nog nooit meegemaakt.”

Lees ook:Massale vechtpartij in pretpark
Lees ook:Vrouw in coma na beroving Parijse metro
Lees ook:Jongen (11) hangt zichzelf op in school
Lees ook:Bejaarde vrouw overleeft week in ravijn
Lees ook:Dorpje zamelt geld in voor veroordeelde moordenaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>