Geld over? Koop een hotel voor 18 miljoen euro in Frankrijk

Een hotelletje runnen in Frankrijk is voor veel Nederlanders een droom. Meestal kiezen ze voor een goedkope bed&breakfast of een hotelletje in de Provence, maar wie het echt professioneel wil aanpakken kiest voor een hotel in de buurt van Monaco voor maar liefst 18 miljoen euro.

Het hotel dat te koop  staat ligt tussen Beaulieu sur Mer en Cap D’aille, maar verkoopt zich als een hotel in de buurt van Monaco. Wat op zich wel waar is, maar alles wat buiten het Prinsendom ligt is meteen minder waard dan wat er daadwerkelijk rond Monte Carlo gebouwd wordt.

Het hotel ligt op een heuvel en heeft uitzicht op de Middellandse Zee, dat dan weer wel. Het hotel beslaat zo’n 6.000 vierkante meter en bestaat uit 81 slaapkamers, 9 vergaderzalen, restaurant en bar faciliteiten, een zwembad, tennisbanen en een uitgebreide parkeergelegenheid. Het hotel kost dus 3000 euro per vierkante meter. Ter vergelijking, de gemiddelde prijs per vierkante meter in Amsterdam is € 2.777.

Nu maar hopen dat je hotel iedere dag is volgeboekt, want anders wordt het lastig je investering van 18 miljoen euro eruit te halen.

Lees ook:Dit is met een vraagprijs van 46 miljoen euro het duurste appartement van Parijs
Lees ook:Restaurants met uitzicht over Parijs
Lees ook:Duurste appartement van Parijs verkocht
Lees ook:Droombaan beschikbaar: Luxe Frans hotel testen met een salaris van 2000 euro
Lees ook:De beste terrasjes van Parijs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>