Franse mannen dansen beter op hoge hakken dan vrouwen (Video!)

Twee Franse mannen en een Brit lieten dit weekend wel een heel opmerkelijke act zien en dit keer niet tijdens het Eurovisie Songfestival. De mannen dansten op hoge hakken een sexy choreografie op muziek van de Spice Girls. Nu denk je natuurlijk: Tjee, wat gay! Maar dat was niet hetgene wat opviel, wat de act geweldig maakte was dat de mannen daadwerkelijk goed kunnen dansen. Veel beter dan menig vrouw op hoge hakken! De mannelijke dansers Yannis, Arnaud en Mehdi treden normaal gesproken op in Parijs en boeken daar al aardig wat succes, maar hopen met Britain’s Got Talent ook door te breken bij de overburen. En dat gaat zeker lukken als je de reactie van het publiek en de jury ziet. Wat een geweldige mannen!

Lees ook:Ode aan Michael Jackson
Lees ook:Apple weigert boek van Franse feministe omdat de foto te sexistisch is
Lees ook:Vakantietips Frankrijk op vernieuwd Reizen.nl
Lees ook:Man (79) rijdt zestig jaar zonder rijbewijs
Lees ook:Seks, leugens en intriges: Schokkende verhalen over vrouwen van de Franse politiek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>