Eerste popcornrestaurant opent in Parijs

popcorn

Een restaurant dat alleen maar popcorn verkoopt: Het klinkt als een Amerikaans concept, maar in Parijs heeft het eerste popcornrestaurant zijn deuren geopend. My Crazy Pop zal gerund worden door Nathalie Nguyen , een finaliste van Masterchef in 2011.

My crazy pop zit vlakbij de Bastille in het 11e arrondissement van Parijs.

De popcorn wordt natuurlijk niet alleen met suiker of zout verkocht, maar komt in diverse smaken als gember, sesam, tomaat basilicum, parmezaanse kaas, gezouten boter karamel, karamel pecannoten en citrusvruchten. In totaal staan er vijftien smaken op de menukaart, waaronder ook exotische flavours zoals witte truffel, Cheddar, Madras curry en limoen.

Het ‘restaurant’ komt ook met een lijn take-away zakjes popcorn met de smaken barbecue, zout en kaas. Wij krijgen er spontaan trek van!

popcornzakjes

 

Lees ook:Recept van de week: kaasfondue uit Franche-Comte
Lees ook:Recept van de week: tartiflette
Lees ook:Klassieker: Franse uiensoep
Lees ook:Recepten van streekgerechten uit de Bourgogne
Lees ook:Heerlijk lezend door Parijs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>