Ribéry geeft seks met Zahia toe

448px-Franck_Ribery_2008Franck Ribéry heeft tegenover de Franse politie toegegeven dat hij een seksuele relatie heeft gehad met Zahia D. De Franse stervoetballer, die speelt bij Bayern München, zegt echter dat hij niet wist dat ze prostituee was. Ook ontkent hij dat hij wist dat ze minderjarig was. Dat meldt Le Parisien.

De Franse voetballers Ribéry en Karim Benzema worden ervan verdacht betaalde seks te hebben gehad met escortgirl Zahia, toen zij minderjarig was. Benzema ontkent dat hij ooit met Zahia heeft afgesproken, maar Ribéry heeft nu toegegeven dat hij seks met haar heeft gehad: “Oui, j’ai bien eu des relations sexuelles avec Zahia.” Hij heeft haar in april 2009 gezien in München. Volgens Ribéry heeft een goede vriend van hem, Kamel R., geregeld dat zij, samen met een vriendin, kwam overvliegen. Ribéry heeft naar eigen zeggen de vlucht, het hotel en de taxi van de meisjes betaald. Ze hebben eerst met z’n vieren gedineerd in een restaurant, om vervolgens naar het hotel te gaan. Daar hebben Kamel en Ribéry allebei seks gehad met beide meisjes: ”We hebben van partner gewisseld.”

Daarna is Ribéry naar zijn eigen hotelkamer gegaan, en liet naar eigen zeggen € 100,- achter voor de meisjes, zodat ze “de volgende ochtend konden ontbijten en een taxi konden pakken.” Zahia D. heeft, volgens Le Parisien, verklaard dat Ribéry € 700,- voor hen achterliet, maar dat onkent de Franse voetballer. “Ik had al het vliegtuig, het restaurant en het hotel betaald. Het had me al genoeg gekost,” aldus Ribéry volgens de krant. Uit het onderzoek van justitie zou naar voren zijn gekomen dat de reservering in het hotel op naam stond van een woordvoerder van Bayern München, “Mr Z”. Ribéry zegt dat onder een andere naam gereserveerd werd, zodat zijn vrouw er niet achter zou komen dat hij vreemdging.

Ribéry beweert dat hij niet wist dat Zahia prostituee was. Hij zegt dat de meisjes met hem naar bed wilden omdat hij bekend is. “Ze wilden met me naar bed vanwege mijn naam, omdat ik geld heb, omdat ze een leuke tijd wilden hebben.” Ook zegt Ribéry dat Zahia tegen hem zei dat ze twintig jaar oud was. “Als ik had geweten dat ze minderjarig was, had ik nooit seks met haar gehad,” aldus de voetballer.

Lees ook:“Ribéry ook voor Duitse rechter”
Lees ook:Prostituee ‘Les Bleus’ brengt lingerielijn uit
Lees ook:Ribéry officieël beschuldigd in seksschandaal
Lees ook:Ribéry niet meer welkom bij Les Bleus
Lees ook:Zahia Dehar geniet van ‘sterrenstatus’ in Saint-Tropez

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>