Ribéry officieël beschuldigd in seksschandaal

De Franse voetballer Franck Ribéry is zojuist in staat van beschuldiging gesteld door de onderzoeksrechter in Parijs. Hij wordt ervan verdacht betaalde seks te hebben gehad met een minderjarige prostituee. Ribéry is vandaag zeven uur lang ondervraagd op het politiebureau in de zaak.

Het seksschandaal kwam afgelopen april aan het licht. Het Openbaar Ministerie onthulde dat de jonge prostituee Zahia D. heeft verklaard dat ze als minderjarige betaalde seks had met verschillende profvoetballers, onder wie Franck Ribéry en Karim Benzema. De Franse stervoetballers, die spelen bij respectievelijk Bayern Munchen en Real Madrid, riskeren een gevangenisstraf van drie jaar en een boete van 45.000 euro. De aanklager moet dan wel kunnen aantonen dat ze wisten dat de prostituee minderjarig was.

Bron: Le Figaro.

Lees ook:Ribéry niet meer welkom bij Les Bleus
Lees ook:Prostituee ‘Les Bleus’ brengt lingerielijn uit
Lees ook:Ribéry geeft seks met Zahia toe
Lees ook:“Ribéry ook voor Duitse rechter”
Lees ook:Zahia Dehar geniet van ‘sterrenstatus’ in Saint-Tropez

1 Reacties // Reageer

One thought on “Ribéry officieël beschuldigd in seksschandaal

  1. Marc W

    Zahia was minderjarig maar de seks was geheel niet tegen haar wil, zoals ze zelf zegt. Dit is toch wel even wat anders dan een door een loverboy gedwongen tiener. Wetten moeten er zijn, natuurlijk. De rechter zal hier toch hopelijk wel een grote hoeveelheid aan verzachtende omstandigheden vinden. En Zahia is een aardig meisje dat gewoon zelf graag prostituee is. Ik zie er niet zoveel kwaad in.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>