Nieuw voetbal glamourkoppel: Zenden en Clio

Het Franse antwoord op het voetbal glamourkoppel David en Victoria Beckham is volgens de internetsite van HLN Boudewijn Zenden en -vooral- de Franse mannequin Clio. Ze hoeven qua 'looks' in elk geval nauwelijks onder te doen voor veel bekendere tegenhangers Rafael en Sylvie van der Vaart of eerdergenoemde Beckhams:

Na zes jaar is het Nederlands-Franse duo nog steeds dolverliefd op elkaar. En dan te bedenken dat een uitschakeling van Oranje aan de basis lag van hun eerste ontmoeting.

"Normaal moest Nederland in 2002 op de wereldbeker in Azië staan, maar we waren er niet bij toen. Daarom was ik in die periode met mijn broer op vakantie in Griekenland. Ze viel me meteen op en van het een kwam het ander. Was ik even blij dat ik toen niet op een voetbalveld stond", glimlacht de minzame Nederlander.

"Ik werd aangetrokken door zijn uiterlijk, maar ook door het feit dat hij wat ouder was dan ik. Hij deed veel moeite om Frans te spreken en dat vond ik best schattig", riposteert Clio. Aldus HLN.

Bron en foto's: HLN

Lees ook:Charles Aznavour: Mijn familie is vermoord tijdens de Armeense genocide
Lees ook:Lola Doillon over eenzaamheid, Stockholm Syndroom en kindermusicals (2)
Lees ook:Franse peuter opgevangen door Russische toeriste
Lees ook:Zie hier de video van de val van Cavendish in de Tour de France
Lees ook:Fransman overleeft val in Grand Canyon

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>