Win vrijkaarten voor Midnight in Paris!

Met een opbrengst van zo’n 50 miljoen dollar is Midnight in Paris nu al de meest lucratieve film van Woody Allen ooit. De redactie van Frankrijk.blog.nl begrijpt waarom: de romantische komedie is een ode aan de stad van de liefde, en wie is er niet verliefd op Parijs?

De romantische komedie, afgelopen mei de opening van het Filmfestival in Cannes, gaat over de Amerikaanse aspirant schrijver Gil (Owen Wilson). Samen met zijn verloofde Inez (Rachel McAdams) en haar ouders brengt hij een bezoek aan de stad van de liefde. In tegenstelling tot de welgestelde Inez, die niets ziet in een onzeker kunstenaarsbestaan, valt Gil direct na aankomst al voor de artistieke charme van de lichtstad. Wanneer hij tijdens een nachtelijke wandeling op een wel heel bijzondere wijze wordt meegevoerd in de bruisende geschiedenis van Parijs, is dit voor Gil reden om zijn huidige situatie eens onder de loep te nemen: is het leven daar nu echt zoveel mooier, of lijkt dat maar zo? (Lees de gehele filmrecensie).

Frankrijk.blog.nl mag vijf x twee vrijkaarten van Midnight in Paris weggeven! Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op de vrijkaarten, is de volgende prijsvraag beantwoorden:
Regisseur Woody Allen heeft tientallen films op zijn naam staan. Welke film is NIET van hem?

A) Vicky Cristina Barcelona
B) The Notebook
C) You Will Meet a Tall Dark Stranger

Weet jij het antwoord, stuur dan een mail naar de redactie: [email protected], o.v.v. “Midnight in Paris”. Vermeld hierbij je naam en adres. Inzenden kan t/m 20 september 2011. Bulkinzendingen van prijsvragensites worden niet geaccepteerd en zullen een klachtmelding krijgen. De winnaars krijgen de vrijkaarten thuisgestuurd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Lees ook:Filmrecensie Midnight in Paris
Lees ook:Trailer Midnight in Paris
Lees ook:Franse sterrencast in Woody Allen-film
Lees ook:‘Midnight in Paris’ opening Filmfestival Cannes
Lees ook:Win vrijkaarten La vie d’une autre!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>