Meisjes (14) stelen geld door borsten te tonen

800px-A_pair_of_PROUD_breastsDe Franse politie heeft twee 14-jarige meisjes opgepakt die honderden euro’s stalen van mannen bij pinautomaten. De meisjes leidden de mannen af door hun t-shirt omhoog te doen en hun blote borsten te laten zien. Een twaalfjarige medeplichtige is in een opvangtehuis geplaatst.

Een van de meisjes sloeg vorige week voor het eerst toe in Parijs. Ze benaderde een man die geld stond te pinnen en probeerde hem af te leiden door een krant onder zijn neus te duwen. Toen die tactiek niet bleek te werken, besloot ze haar blouse open te doen en hem in het kruis te betasten. Ondertussen graaide het andere meisje 300 euro weg. Enkele dagen later sloegen de meisjes opnieuw toe, nu met behulp van een twaalfjarige. Ze pasten dezelfde tactiek toe om 500 euro te stelen van een vrouw.

Bron: HLN. Foto: Nik.

Lees ook:Cacharel verandert naam en verlaagt prijzen
Lees ook:Filmmaker betaalt boete illegaal downloaden
Lees ook:Nu al voor meer dan 307 miljoen verkocht aan YSL kunst
Lees ook:Zwangere prinses Charlène van Monaco straalt op Rode Kruis bal
Lees ook:Man en kinderen omgekomen bij brand op camping

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>