Behoorlijk wat weirdo’s op Hellfest in Frankrijk (Foto’s)

Dit zullen wel Belgen zijn…

Je zou het niet wellicht niet verwachten, maar Frankrijk organiseert ieder jaar één van de grootste metalfestivals van Europa: Hellfest in Clisson, Loire-Atlantique. Afgelopen weekend kwamen duizenden Metalfans bijeen om te headbangen op Slayer, Iron Maiden, Black Sabbath, Megadeth, Aerosmith en nog vele grote bands.

Ongeveer 150.000 bezoekers kwamen af op het driedaagse festival, waar 2000 vrijwilligers aan meewerken. Het festival is een combinatie van Zwarte Cross (lees: lekker gek doen), Summer Darkness (ook depressieve goths zijn welkom) en Lowlands (lekker drie dagen bier drinken en muziek luisteren).

Al die metalheads komen niet met schattige roze zonnebrillen zoals de Pinkpopfans, maar verkleden zich helemaal in stijl. Hier een fotoreportage:

 

Lees ook:België dient klacht in tegen accijnsverhoging op bier in Frankrijk
Lees ook:Regisseur Von Trier niet meer welkom op Filmfestival Cannes
Lees ook:Gérard Depardieu weer aan de drank
Lees ook:Drie mannen overleden door lawine in Franse Alpen
Lees ook:Festival Littérature et Journalisme in Metz, 11 t/m 14 april

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>