Russische kunst in het Louvre

france-russie-colour-18-01-2010-21h55-34-le-ballet-tchaikovski-de-perm-la-rencontre-de-l-exIn het Louvre in Parijs is momenteel een expositie te bezichtigen met hedendaagse Russische kunstwerken. De expositie wordt gehouden in het kader van het jaar Frankrijk-Rusland 2010.

Op de tentoonstelling zijn kunstwerken van 15 verschillende kunstenaars te zien. De expositie, die voluit Contrepoint : l’art contemporain russe, de l’icône à  l’avant-garde en passant par le musée heet, is nog t/m 24 januari 2011 te bezichtigen. Toegangskaarten kosten € 9,50 per stuk. Kom je na 18.00 uur, dan betaal je slechts € 6,-. Gratis toegang voor jongeren onder de 18 jaar, en op de eerste zondag van de maand.

Het Musée du Louvre in Parijs is bereikbaar met metrolijn 1 en 7 (Palais Royal – Musée du Louvre). Klik hier voor meer informatie over de expositie.

Lees ook:Expositie Monet in Grand Palais
Lees ook:Expositie France 1500 in Grand Palais
Lees ook:Expositie over Franse cinéma
Lees ook:YSL, Gaultier en Lacroix in één expositie
Lees ook:Expositie Henry Moore in Musée Rodin

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>