Tijdfilm: Midnight in Paris

De wintertijd gaat op zaterdag 27 oktober in, en daarom is om 23.30 uur in De Uitkijk in Amsterdam de prachtige Tijdfilm Midnight in Paris te zien.

De romantische komedie van Woody Allen gaat over de Amerikaanse aspirant schrijver Gil (Owen Wilson). Samen met zijn verloofde Inez (Rachel McAdams) en haar ouders brengt hij een bezoek aan Parijs. In tegenstelling tot de welgestelde Inez, die niets ziet in een onzeker kunstenaarsbestaan, valt Gil direct na aankomst al voor de artistieke charme van de lichtstad. Wanneer hij tijdens een nachtelijke wandeling op een wel heel bijzondere wijze wordt meegevoerd in de bruisende geschiedenis van Parijs, is dit voor Gil reden om zijn huidige situatie eens onder de loep te nemen: is het leven daar nu echt zoveel mooier, of lijkt dat maar zo? Lees de gehele filmrecensie.

De Tijdfilm vormt de start van It’s about time, een initiatief van Tijdmakers om rond de ingang van winter- en zomertijd mensen te inspireren op het gebied van tijd, hoe we die besteden en optimaal kunnen beleven.  It’s about time! eindigt rond 02.00 uur, het moment waarop er feitelijk een uur geen tijd is.

Kaarten à € 8,50 zijn verkrijgbaar aan de kassa van De Uitkijk en via We Want Cinema, het nieuwe online platform waarop het publiek bepaalt wat er draait in de bioscoop.

Lees ook:Win vrijkaarten voor Midnight in Paris!
Lees ook:Filmrecensie Midnight in Paris
Lees ook:Uitverkoop gaat van start in Parijs
Lees ook:Gratis La Tête en Friche kijken in de open lucht
Lees ook:29 juni 2013: start van de 100e Tour de France op Corsica

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>