La Délicatesse verschijnt op DVD

Vanaf nu verkrijgbaar op DVD: de Franse film La Délicatesse. De Franse acteurs Audrey Tautou en François Damiens zijn the Beauty and the Beast in deze heerlijke feelgoodfilm. In dit moderne sprookje van David en Stéphane Foenkinos staat Nathalie (Audrey Tautou, bekend van de filmhit Le Fabuleux Destin d’Amélie Poulain) centraal. Ze leidt een perfect leven; ze is getrouwd met de liefde van haar leven, heeft een succesvolle carrière en een uitgebreide vriendenkring.

Maar van Nathalie’s perfecte leven blijft alleen puin over als haar man onverwachts komt te overlijden. Voor een nieuwe liefde is voorlopig geen ruimte, wel voor een carrière. En dus stopt Nathalie al haar energie in haar werk. Maar ook al zoek je er niet naar, soms weet de liefde jou te vinden. In haar collega Markus (François Damiens), een sullige Zweed met humor en een groot hart, ziet ze een schoonheid die een ander niet zo snel zou zien. Lees de gehele filmrecensie.

La Délicatesse. Regie: David en Stéphane Foenkinos. Met: Audrey Tautou, François Damiens. Genre: Drama/komedie. Lengte: 108 minuten. Prijs DVD: € 14,95.

Lees ook:Filmrecensie La Délicatesse
Lees ook:Win vrijkaarten La Délicatesse!
Lees ook:Audrey Tautou schittert in Thérèse Desqueyroux
Lees ook:Audrey Tautou opent filmfestival Cannes 2013
Lees ook:Win 2 kaarten voor ‘L’Écume des jours’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>