Win vrijkaarten La Délicatesse!

De filmhit Le Fabuleux destin d’Amélie Poulain uit 2001 maakte van Audrey Tautou in één klap een wereldster. Na rollen in onder andere Coco avant Chanel en The Da Vinci Code, is de Franse actrice nu opnieuw in een romantische komedie/drama te zien: La Délicatesse. In dit moderne sprookje van David en Stéphane Foenkinos speelt Tautou de rol van Nathalie. Ze leidt een perfect leven; ze is getrouwd met de liefde van haar leven, heeft een succesvolle carrière en een uitgebreide vriendenkring. Maar van Nathalie’s perfecte leven blijft alleen puin over als haar man onverwachts komt te overlijden. Voor een nieuwe liefde is voorlopig geen ruimte, wel voor een carrière. En dus stopt Nathalie al haar energie in haar werk. Maar ook al zoek je er niet naar, soms weet de liefde jou te vinden. In haar collega Markus (François Damiens), een sullige Zweed met humor en een groot hart, ziet ze een schoonheid die een ander niet zo snel zou zien. (Lees de gehele filmrecensie).

Benieuwd naar deze film? De redactie van Frankrijk.blog.nl mag maar liefst 5 x 2 vrijkaarten weggeven! Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op de vrijkaarten voor La Délicatesse is de volgende prijsvraag beantwoorden:

In welke film was Audrey Tautou NIET te zien?
A) The Da Vinci Code
B) Le Fabuleux Destin d’Amélie Poulain
C) Intouchables

Weet jij het antwoord, stuur dan een mail naar de redactie: [email protected], o.v.v. “La Délicatesse”. Vermeld hierbij je naam en adres. Inzenden kan t/m 1 juli 2012. Bulkinzendingen van prijsvragensites worden niet geaccepteerd en zullen een klachtmelding krijgen. De winnaars krijgen de vrijkaarten thuisgestuurd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Lees ook:La Délicatesse verschijnt op DVD
Lees ook:Filmrecensie La Délicatesse
Lees ook:Win vrijkaarten Intouchables!
Lees ook:Audrey Tautou schittert in Thérèse Desqueyroux
Lees ook:Win vrijkaarten La vie d’une autre!

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Win vrijkaarten La Délicatesse!

  1. Anniek

    Ik kwam net thuis en vond een envelop tussen mijn post met daarin twee vrijkaarten voor La Délicatesse. Dank jullie wel! Hoe fijn dat ik deze Franse feelgoodmovie kan zien in de bioscoop, daar ben ik echt even aan toe :-)

      /   Reply  / 
  2. Helene van Santen Auteur

    Graag gedaan! Veel plezier bij de film! Groeten, Helene.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>