Speciale première documentaire Babies

Babies1277215415Vanaf vandaag in de bioscoop in Nederland: Babies. In de Franse documentaire worden vier baby’s in vier verschillende landen gevolgd vanaf hun geboorte tot aan hun eerste stapjes. Vanavond organiseert Cinéart in samenwerking met kinderkledingmerk Noppies een speciale première in Amsterdam, die voor zwangere vrouwen gratis is!

In Babies zien we onder andere het leven van Ponijao, die met haar familie in een dorpje bij Opumo (Namibië) woont. Ze maakt deel uit van de Himba stam. Bayarjargal woont met zijn familie op een kleine boerderij in Mongolië. Mari is enig kind en woont met haar vader en moeder in Tokio (Japan). Hattie woont met haar ecologisch, ‘groene’ familie in San Francisco (Verenigde Staten).

De première van Babies vindt plaats in Het Ketelhuis te Amsterdam. Kaarten zijn te reserveren via ketelhuis.nl of via telefoonnummer: 020 6840090. De première is gratis voor zwangere vrouwen. Let op: ook zij moeten reserveren! Na afloop van de film is er voor iedereen een verrassende goodiebag.

Babies. Regie: Thomas BalmèsGenre: Documentaire. Lengte: 90 minuten.
De film draait vanaf vandaag in verschillende bioscopen in Nederland. Klik hier voor de complete filmagenda.

Lees ook:Oh la la bébé, c’est dur dur d’être bébé!
Lees ook:Film: “La blonde aux seins nus”
Lees ook:Prijsvraag: Gratis naar de nieuwste film van Agnès Varda!
Lees ook:16e editie Ciné Premières
Lees ook:Première ‘Amy’ Winehouse op filmfestival van Cannes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>