Charlotte Gainsbourg in The Tree

TheTree1281365668Charlotte Gainsbourg is niet alleen in Frankrijk een ster, maar is ook internationaal een bekendheid. Zo is zij momenteel te zien in de Australische film The Tree, die de slotfilm was op het Cannes Film Festival 2010, en vanaf vandaag in de Nederlandse bioscopen te zien is.

The Tree gaat over Dawn en Peter O’Neil, die samen met hun kinderen op het Australische platteland wonen. Naast hun huis staat een gigantische boom waarvan de takken ver de lucht in reiken en de wortels diep in de grond zitten. Wanneer Peter plotseling overlijdt, zijn Dawn en haar kinderen in diepe rouw. Op een dag verklapt de achtjarige Simone aan haar moeder een geheim. Ze is ervan overtuigd dat haar vader naar haar fluistert door de bladeren van de boom en dat hij terugkomt om hen te beschermen.

De band tussen moeder en dochter wordt verstoord wanneer Dawn een relatie krijgt met loodgieter George. Hij probeert de problemen die de wortels van de boom veroorzaken te verhelpen. Maar wanneer ook de takken het huis binnen dringen, wordt de familie gedwongen een moeilijke keuze te maken.  

De film is gebaseerd op het boek ‘Our Father Who Art in the Tree’ van Judy Pascoe.

The Tree. Regie: Julie Bertuccelli. Met: Charlotte Gainsbourg, Marton Csokas, Tom Russell. Genre: Drama. Lengte: 100 minuten.
De film draait vanaf vandaag in verschillende bioscopen in Nederland. Klik hier voor de complete filmagenda.

Lees ook:Charlotte Gainsbourg: Naakt acteren vond ik moeilijk
Lees ook:Charlotte Gainsbourg bevallen van zoontje
Lees ook:Charlotte Gainsbourg op Europese tournee
Lees ook:Serge Gainsbourg krijgt eigen tuin
Lees ook:Oh la la bébé, c’est dur dur d’être bébé!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>