Charlotte Gainsbourg: Naakt acteren vond ik moeilijk

Actrice Charlotte Gainsbourg, ja dochter van Serge, vond het moeilijk om uit de kleren te gaan in de nieuwe film Nymphomaniac Volume 2. De film van Lars von Trier draait vanaf woensdag in de Franse bioscopen.

De 42-jarige actrice vond het niet altijd gemakkelijk om uit de kleren te gaan, vertelt ze aan Journal du dimanche.  “Gelukkig stelde Lars mij op m’n gemak. En voor de echte naaktscenes en seksscenes is een stand-in gebruikt. Film is een verhaal vertellen, ik deed zelf mijn slipje niet uit.”

Inmiddels werkt Gainsbourg aan de opnames van de comedy Samba. Gelukkig voor haar gaat deze film niet over seks.

Eh Charlotte, heb je hier een slipje aan?!

 

Lees ook:Charlotte Gainsbourg bevallen van zoontje
Lees ook:Charlotte Gainsbourg op Europese tournee
Lees ook:Fotoserie: Mijn favoriete Franse ster en ik (2)
Lees ook:Serge Gainsbourg krijgt eigen tuin
Lees ook:Charlotte Gainsbourg in The Tree

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>