Het kleine zusje van Vanessa Paradis heeft ook wat te vertellen….

Je zal maar het kleine zusje van Vanessa Paradis zijn; Niet knap, niet bekend en niet ooit getrouwd geweest met Johnny Depp. Dat doet zeer. Maar Alysson Paradis timmert nu hard aan de weg als actrice en profiteert optimaal van de bekende naam van haar zus. “Als tiener was ik erg rock en rebels”, vertelt ze in een ‘schokkend’ interview aan Paris Match.

Allison (30) en Vanessa hebben maar liefst 11 jaar leeftijdsverschil. Eerder vertelde ze al dat ze in haar jeugd niks heeft meegekregen van het succes van haar zus met de hit Joe le Taxi. Nu ze tante is, voelt ze zich meer de grote zus van haar neefje en nichtje dan een tante.

Alysson is in Frankrijk te zien op het Orange Cinéma Séries kanaal, een soort filmkanaal, waarin ze in diverse sexy films speelt.

Lees ook:Vanessa Paradis geeft akoestische concerten
Lees ook:Dochter van Vanessa Paradis en Johnny Depp is een verwend krengetje
Lees ook:Vanessa Paradis en Johnny Depp weer samen?
Lees ook:Dochter van Vanessa Paradis en Johnny Depp speelt in film
Lees ook:Vanessa Paradis draagt verlovingsring in Vogue

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>