Dochter van Vanessa Paradis en Johnny Depp speelt in film

De dochter van Vanessa Paradis en Johnny Depp speelt mee in een Amerikaanse film. Het is de eerste keer dat de 15-jarige Lily Depp op het witte doek te bewonderen is. Ze zal verschijnen in de film Tusk en heeft een piepklein rolletje.

Moeder Vanessa Paradis treedt deze zomer op tijdens diverse muziekfestivals. Sinds haar breuk met Johnny Depp werkt ze weer volop aan haar carrière. Ze heeft een relatie met Benjamin Biolay, een Franse zanger.

 

 

Lees ook:Vanessa Paradis en Johnny Depp weer samen?
Lees ook:Vanessa Paradis en Johnny Depp uit elkaar?
Lees ook:‘Vanessa Paradis krijgt 125 miljoen van Johnny Depp’
Lees ook:Vanessa Paradis ontkent breuk met Johnny Depp
Lees ook:“Vanessa Paradis liet douchescène Depp schrappen”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>