Carla Bruni krijgt eigen stripverhaal

Carla_Bruni-SarkozyIn Amerika is een stripverhaal gemaakt met in de hoofdrol niemand minder dan de Franse presidentsvrouw Carla Bruni. Het gaat om een comic uit de collectie “Female Force”, waarin eerder Hillary Clinton, Caroline Kennedy, Michelle Obama en Lady Diana centraal stonden.

Volgens de uitgever, Bluewater Productions, was de keuze voor Carla Bruni simpel. “Zij is zonder twijfel de meest beroemde first lady van Frankrijk sinds Joséphine de Beauharnais, de eerste vrouw van Napoléon,” aldus een woordvoerder. ”En ze is zeker de meest gefotografeerde.”

De strip vertelt het levensverhaal van Carla Bruni, van de start van haar modellencarrière tot haar huwelijk met de Franse president Nicolas Sarkozy. Uiteraard komen ook haar liefdesaffaires met beroemde mannen als Mick Jagger aan bod. Klik hier voor een impressie van het stripverhaal.

Lees ook:Ophef over standbeeld Carla Bruni
Lees ook:Het geheime leven van Carla Bruni
Lees ook:Carla Bruni pakt muziekcarrière weer op
Lees ook:‘Carla Bruni dreigt met gerechtelijke stappen’
Lees ook:Carla Bruni en Metallica samen op de BBC

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>