Natalie Portman nieuwe gezicht Dior

Natalie Portman is het nieuwe gezicht van de parfum- en cosmeticalijn van Christian Dior, zo meldt Nu.nl. Het is de eerste keer dat de 28-jarige actrice zich inzet voor een cosmeticamerk.

Sharon Stone, Charlize Theron, Monica Bellucci en Jude Law zijn andere sterren die momenteel in campagnes voor cosmetica van het Franse merk te zien zijn. Het is nog niet bekend welk geurtje Portman precies gaat aanprijzen.
Natalie Portman had volgens eigen zeggen niet gedacht ooit ander werk te doen dan acteerwerk. Ze vertelde een tijdje geleden in een gesprek met Interview magazine: “Ik kan niets anders dan acteren, hoogstens postbode worden. Ik heb zo ongeveer moeite met ieder baantje dat ik ooit heb gehad. Laat mij maar rare kleren aantrekken en gekke stemmetjes doen.”

De actrice heeft inmiddels al bijna veertig films op haar naam staan. Ze is bekend door onder andere haar rollen in een aantal Star Wars films, V for Vendetta en The Other Boleyn Girl.

Lees ook:Frans talent Léa Seydoux naakt voor Prada
Lees ook:Louise Bourgoin is een sexy Franse superster
Lees ook:De Mont Saint Michel – deel 5: wandeltochten in de baai
Lees ook:Clara Morgane is de Tatjana van Frankrijk
Lees ook:Artieste gaat uit de kleren voor de Eiffeltoren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>