Louise Bourgoin is een sexy Franse superster

De France actrice Louise Bourgoin is vandaag jarig en wordt 32 jaar. Ze is vooral bekend als sexy stoeipoes in diverse films en laat geregeld een tepel doorschijnen op sexy fotoshoots, precies zoals de meeste mensen Franse actrices het liefste zien. Ze begon als weermeisje bij Canal+, waarna ze een rol kreeg aangeboden in de film La fille de Monaco (2008). Ze speelt Audrey in de film, u raadt het al:  een wat flirterig weermeisje.

Inmiddels heeft de schone Française tien films op haar naam staan. Naast haar werk als actrice, is ze vooral bekend als fotomodel met sexy shoots. Wij voorspellen dat het niet lang zal duren voordat deze Birgit Bardot look-a-like ook in Amerikaanse films gaat spelen en internationaal doorbreekt. In de gaten houden dus!

 

Lees ook:Natalie Portman nieuwe gezicht Dior
Lees ook:Doria Tillier presenteert als sexy zeemeermin het weer
Lees ook:Vrouw poseert sexy op Franse Marktplaats om jurk te verkopen
Lees ook:Actrice Marie-France Pisier overleden
Lees ook:Franse sexy ster gecensureerd: “Maar ik ben NIET naakt!”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>