Geen overlevenden bij vliegtuigcrash Frankrijk

Bij de vliegtuigcrash in de Franse Alpen zijn alle 150 inzittenden overleden. Eerder vandaag suggereerde de Franse president Hollande al dat de crash het leven had gekost aan de 144 passagiers en 6 bemanningsleden, dit is nu bevestigd. 

Minister van binnenlandse zaken Ségolène Royal is in het rampgebied om de afwikkeling te coördineren. Ondertussen zijn de eerste familieleden en andere nabestaanden van de overleden inzittenden opgevangen op de vliegvelden van Barcelona en Düsseldorf.

Vlucht 4U 9525 vertrok vanochtend om 10:00 uur met vertraging vanuit Barcelona, maar kwam al snel in de problemen. Ter hoogte van Marseille werd een noodsignaal uitgezonden, waarna het vliegtuig verdween van de radar. De brokstukken liggen in het departement Val-de-Marne, in een onherbergzaam gebied dat alleen per helikopter bereikbaar is. Het gaat om het massief Estrop, waar geen autowegen zijn.

Dit is het gebied waar het vliegtuig is neergestort, volgens Franse journalisten van Airlive.net:

Nabestaanden kunnen bellen met het noodnummer  00800 11 33 55 77  van Lufthansa voor meer informatie.

Lees ook:Vliegramp Frankrijk: Is het een terroristische aanslag?
Lees ook:Slachtoffers vliegramp krijgen een gezicht
Lees ook:Half miljoen smartengeld na vliegramp Airbus
Lees ook:Vliegtuigje neergestort nabij Cannes
Lees ook:He did it! Fusion man heeft het gehaald!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>