Wat als vrouwen topless sporten en mannen een hoofddoek dragen

Wat als de rollen omgedraaid zouden zijn en mannen leefden als vrouwen en omgekeerd? Als vrouwen topless sporten en mannen achterna fluiten, terwijl zij voor de kinderen zorgen en een hoofddoek dragen? De Franse korte film Majorité Opprimée brengt het in beeld.

De film is al vijf jaar oud, maar staat pas sinds kort met Engelse ondertiteling op youtube. Inmiddels hebben meer dan acht miljoen mensen de tien minuten durende film gezien. Dus neem eventjes een pauze en kijk deze korte Franse film!

 

Lees ook:Nederlandse acteurs in korte filmselectie Cannes
Lees ook:Kunstenaar plaatst duizenden selfies op panthéon van Parijs
Lees ook:Filmpje Dior in Versailles grote hit op YouTube
Lees ook:Filmrecensie Les Infidèles
Lees ook:‘Franse vrouwen moeilijkst te imponeren op datingsites’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>