‘Franse vrouwen moeilijkst te imponeren op datingsites’

Franse vrouwen zijn het moeilijkst te imponeren op datingsites. Dat blijkt uit een onderzoek van datingsite Badoo.

De datingsite vergeleek de online conversaties in 180 verschillende landen. Op basis van deze statistieken werd ontdekt dat Franse vrouwen het minst snel een online gesprek aangaan met een man. “Franse vrouwen krijgen duidelijk erg veel aandacht van mannen op Badoo”, aldus Louise Thompson, hoofd PR van de datingsite, tegenover Female First. Hierdoor kunnen zij dus erg kieskeurig zijn, stelt Thompson.

De Franse vrouwen werden in het onderzoek gevolgd door de Britten en Duitsers. Vrouwen met wie mannen het makkelijkst een online gesprekje kunnen aanknopen, zijn Tsjechische dames, gevolgd door Nederlandse en Zwitserse vrouwen.

Lees ook:37% van de Fransen gaat vreemd
Lees ook:Frankrijk: Schaamhaar bij vrouwen wordt hip
Lees ook:Kwart zwangere vrouwen drinkt alcohol
Lees ook:Hollande wil ouderschapsverlof van 6 maanden voor vaders
Lees ook:Franse vrouwen kopen meeste verzorgingsproducten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>