Zes doden bij helikopterongeluk Provence

In de Franse Provence is afgelopen woensdag een helikopter neergestort. Hierbij kwamen zes mensen om het leven. Het gaat om medewerkers van het bedrijf Eurocopter, een Frans-Duitse helikopterfabrikant. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

De helikopter stortte neer in de kloven van de Verdon, in het zuiden van Frankrijk. Volgens de eerste resultaten van het onderzoek heeft het vliegtuig mogelijk een elektriciteitskabel geraakt. De zaak is nog verder in onderzoek.

Lees ook:Drie doden bij helikoptercrash
Lees ook:Drie doden na crash privévliegtuig in Toulouse
Lees ook:Gewonden bij schietpartij op Corsica
Lees ook:Geen overlevenden bij vliegtuigcrash Frankrijk
Lees ook:Vliegtuigje neergestort nabij Cannes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>