Zeven doden bij aanrijding op snelweg

Bij een ongeluk op de Franse snelweg A10 zijn zeven doden, onder wie een kind van acht, gevallen. De aanrijding tussen een vrachtwagen en een minibusje vond plaats in de nacht van woensdag op donderdag op de snelweg in de richting van Paris-Bordeaux, ter hoogte van het plaatsje Marcillac (Gironde). Dat meldt Le Parisien.

De bestuurder van de vrachtwagen verloor door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur. Het voertuig begon te slingeren en kwam uiteindelijk op zijn rechterzijde op de weg tot stilstand. Een minibusje dat in dezelfde richting reed, kon de vrachtwagen niet meer ontwijken en botste op het voertuig.

De zeven slachtoffers zijn de 59-jarige bestuurder van de vrachtwagen, en de zes inzittenden van het minibusje: drie mannen van 40, 58 en 69 jaar, twee vrouwen van 60 en 63 jaar, en een kind van acht jaar.

Lees ook:Ongeluk op A9: vier doden
Lees ook:Twee doden bij treinongeluk nabij Rennes
Lees ook:Vier kinderen omgekomen bij ongeluk op snelweg
Lees ook:Vier doden bij ongeluk op A7
Lees ook:Dode bij ongeluk Nederlandse bus in Frankrijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>