Parijs en Venetië met Orient Express

Parijs en Venetië in één citytrip? De legendarische Orient Express maakt dit mogelijk. Tussen maart en oktober van dit jaar zorgt de wereldberoemde luxetrein voor een verbinding tussen twee van ‘s werelds meest romantische steden. Het enige wat je zelf moet doen is genieten. 

Het hele avontuur duurt zes dagen. Je vliegt naar Venetië en logeert in één van de tophotels van de Dogenstad, het Westin Europa en Regina (*****). ‘s Anderendaags heb je alle tijd om je onder te dompelen in de pracht en praal van Venetië. Op dag 3 stap je na het ontbijt aan boord van de Orient Express. Lees verder op HLN.

Het Orient Express-arrangement kost 1.899 euro per persoon. Meer info: www.pegase.be

Bron: HLN

Lees ook:Le Goût de l’Orient
Lees ook:Franse steden in Kerstsferen
Lees ook:Opnieuw Frans zeilschip gekaapt bij Somalie
Lees ook:Ravel bewaarde zijn geheim
Lees ook:Fête de la Musique

1 Reacties // Reageer

One thought on “Parijs en Venetië met Orient Express

  1. RUFIN DUWEL

    Het spijt me maar bovenstaande combinatie is wel mogelijk, maar niet aan de gepubliceerde prijs. Het gaat om een vergissing in de brochure van Thomas Cook/Pegase City Trips. De werkelijke prijs van het arrangement bedraagt tussen de € 2800 en € 3200 per persoon. Een enkele reis met de Orient Express tussen Venetië en Parijs draait normaliter reeds rond de € 1800 per persoon enkele reis. Dit had het wel hééél erg goedkoop (relatief gezien dan) gemaakt.
    Mvg
    Rufin Duwel
    Rufin’s Reisbureau Knokke-Heist / België

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>