Januari 2009: uitverkoop in Parijs!

De grote winteruitverkoop in Parijs is van 9 t/m 20 januari 2009, zo is te lezen op Maison de la France. Parijs zet een groots evenement op stapel voor de komende wintersolden! Meer dan 1500 handelszaken en bijna 500 hotels en restaurants hebben de handen in elkaar geslagen voor de tweede editie van ‘Soldes By Paris’.

Het initiatief gaat uit van de Kamer van Koophandel – CCIP-Paris – en haar partners: het stadsbestuur van Parijs, het Office du Tourisme et des Congrès de Paris, Maison de la France en de grootwarenhuizen Galeries Lafayette en Le Printemps. De actie geniet ook de steun van de Associations des Commerçants de Paris, de Procos, de Fédération des Enseignes de l’Habillement en de Fédération Parisienne de l’Habillement.

Profiteer van toegankelijke prijzen van de beroemdste luxe kledingmerken. In alle boetiekjes vindt u kortingen van 30 tot 50%! Een goede gelegenheid om een reisje naar de lichtstad te boeken. De NS heeft nu een leuke aanbieding met de Thalys!

Kijk voor meer informatie op: www.soldesbyparistouch.com

Lees ook:Oud en Nieuw vieren in Frankrijk
Lees ook:Leuke aftersummerhit: Parijs blijft toch altijd Parijs
Lees ook:Ontmoet Frankrijk op de Vakantiebeurs 2009
Lees ook:Zomer in Parijs
Lees ook:Restyling voor Vogue Paris

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>