Fotowedstrijd: mijn mooiste vakantiefoto (10)

Noten_Molen_Frankrijk_2010_02

Deze prachtige foto’s van de walnotenmolen in Storckensohn in de Elzas, zijn ingestuurd door Piebe van den Berg uit Joure.Noten_Molen_Frankrijk_2010_07 Hij schrijft: “Tijdens een demonstratie werd in de uit 1732 daterende (water)molen een demonstratie uitgevoerd hoe de walnoten worden geperst. De molen en het huis zijn in de originele staat gebleven. Het is een zeer authentiek gebeuren. Ik werd met name getroffen door de authentieke omstandigheden in de molen. Heb de foto’s kunnen maken zonder te flitsen om zo de authentieke sfeer uit te beelden. Men mag zelf ook assisteren bij het hele gebeuren.”

Bedankt voor het insturen van de mooie foto’s, Piebe! Heb jij ook een leuke foto gemaakt op vakantie in Frankrijk? Doe mee met de fotowedstrijd van Frankrijkblog en stuur je foto in! Klik hier voor meer informatie.

Lees ook:Fotowedstrijd: mijn mooiste vakantiefoto (9)
Lees ook:Fotowedstrijd: mijn mooiste vakantiefoto (11)
Lees ook:Fotowedstrijd: mijn mooiste vakantiefoto (2)
Lees ook:Fotowedstrijd: mijn mooiste vakantiefoto (7)
Lees ook:Fotowedstrijd: mijn mooiste vakantiefoto (4)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>