Shaka Ponk is de nieuwe rocksensatie uit Frankrijk

Shaka Ponk is de nieuwe rocksensatie uit Frankrijk. De punkband bestaat uit vijf mannen én een vrouw en bestaan al tien jaar. Deze zomer vallen ze echter pas goed op door hun album The White Pixel Ape (Smoking Isolate To Keep In Shape) dat nummer 2 in de Franse hitparades haalde. 

Shaka Ponk toert op dit moment door Frankrijk en doet diverse festivals aan. Paris Match is onder de indruk van de band en dat wil wat zeggen, want het rechtse tijdschrift heeft het niet zo op punk en rock. De band zingt bovendien in het Engels, al helemaal opvallend voor Fransen.Wellicht heeft het ermee te maken dat de band er wel rock uitziet, maar eigenlijk best poppy softe muziek maakt. Lekkere deuntjes, makkelijke teksten met vrolijke clips.

Kijk hier hun laatste video ‘”Story O’ My LF” en oordeel zelf:

Lees ook:Dit zijn de 20 best verkochte albums van Frankrijk in 2013
Lees ook:Franse zomerhit 2008: Madcon – Beggin’
Lees ook:Dit is de nieuwe ster van Frankrijk met haar eerste hit
Lees ook:Magic System hoopt Franse zomerhit te scoren met Sweet Fanta Diallo
Lees ook:Muziek: Het gebrul van de leeuw

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>