Hommage aan Georges Moustaki in Limburg op 14 julliet


In 2003 gaf Georges Moustaki een exclusieve show in het klooster Kruisheren. De interpretatie van Alain Winter van dit concert is authentiek, levendig en subtiel en een ware hommage aan George Moustaki in Limburg.

Giuseppe (Yussef) Mustacchi (Alexandrië, 3 mei 1934 – Nice, 23 mei 2013), beter bekend als Georges Moustaki (Grieks: Ζορζ Μουστακί), was een Franse zanger en componist van Grieks-Joodse afkomst. Hij verwierf internationale bekendheid in 1968 met zijn lied “Le Métèque”.

Datum: Maandag 14 juli 2014

Tijd: 21:00 uur tot 22u30

Adres: Kruisherenhotel Maastricht

Kruisherengang 19-23, Maastricht

Lees ook:Zanger Georges Moustaki ziek
Lees ook:“Le Métèque” en vakantieherinneringen…
Lees ook:Een stukje Parijs in Maastricht
Lees ook:Filmproducent Christian Fechner gestorven
Lees ook:Dure graffiti voor voetbalfans PSG

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>