Muziek: Klok met X-factor

Bijna zomertijd – vergeet niet je klokken een uur vooruit te zetten dit weekend! Ik vond op YouTube een superleuk en min of meer toepasselijk liedje: L’horloge tourne… (De klok tikt…) van Mickael Miro.

Mickael Miro is een jongen die beweert dat dit het eerste liedje is dat hij op zijn gitaar gecomponeerd heeft. Hij heeft absoluut de X-factor, en hij kan ook nog zingen. Het is hartstikke aanstekelijk, zijn liedje over het versnellen (en/of stopzetten) van de tijd.

 

Lees ook:Twin Twin voor Frankrijk naar Eurovisie Songfestival (VIDEO)
Lees ook:Muziek: De Franse Drs. P
Lees ook:Nieuwe poll: leukste Franse liedje?
Lees ook:Muziek: Elke dimanche wéér een liedje
Lees ook:Muziek: CharlElie Couture

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>